Një aplikacion i dobishëm për modelin e gjigandit android po vjen në më shumë vende

Aplikacioni Good Lock nga Samsung është një nga mjetet më mbresëlënëse për personalizimin e ndërfaqes së përdoruesit të telefonave.

Aplikacioni Samsung lejon personalizimin e temave, ikonave të aplikacioneve, aplikacioneve të kamerës, tastierës dhe madje edhe aplikacionit Cilësimet, të gjitha duke përdorur modulin Good Lock.

Fatkeqësisht, Good Lock ka qenë i kufizuar në tregje të caktuara deri më tani, dhe kjo duket se po ndryshon ngadalë.

Përdoruesit e telefonave Galaxy nga vende të ndryshme kanë vënë re se aplikacioni Good Lock dhe modulet e tij janë të disponueshëm në tregjet e tyre. Kjo është raportuar nga përdoruesit në Austri, Belgjikë, Brazil, Finlandë, Malajzi dhe Holandë.

Aplikacioni mund të jetë i disponueshëm edhe në tregje të tjera, por aktualisht nuk ka asnjë listë zyrtare për ta konfirmuar këtë.

Përdoruesit e telefonave Galaxy nga vendet e përmendura mund të instalojnë aplikacionin Good Lock dhe modulet e tij si Wonderland dhe Nice Catch nga Galaxy Store.

LEXO EDHE:

Back to top button