Një çift i martuar jetonte falas në një hotel me 5 yje, ata u kapën vetëm pas dy vitesh

Një histori e pazakontë ka ndodhur në qytetin gjerman të Wiesbaden në një hotel të famshëm lokal

Përkatësisht, një çift i moshuar me qenin e tyre jetonte në hotelin me 5 yje Nassauer Hof në Wiesbaden pa paguar për netët.

Siç raporton SWR, kostot e akomodimit arrijnë në gjithsej 140,000 euro. 60-vjeçari ka paguar faturat e para prej rreth 5600 euro, pas së cilës thjesht ka ndërprerë pagesën dhe ka mbyllur faturat, por ato nuk kanë dalë nga dhoma. Sipas historisë së një prej punonjësve të hotelit, burri pretendonte gjithashtu se kishte kancer dhe po trajtohej në Wiesbaden dhe vazhdimisht ankohej për shërbimet dhe stafin e hotelit. Me sa duket në dhomën e tij kishte kacabu, arrat ishin të mykur dhe gruaja e tij gjeti një krimb në sallatë.

Çifti u dëbua nga hoteli vetëm pasi një ndryshim i drejtimit vuri re gabimin, dhe burri u akuzua për mashtrim dhe duhet të përgjigjet në Gjykatën e Qarkut Wiesbaden.

LEXO EDHE:

Back to top button