Një ëmbëlsirë krejtësisht ndryshe: Petulla pa miell

E thjeshte ne pergatitje dhe shume e shijshme

Përbërësit:

– 4 vezë

– 150 ml qumësht

– 1.5 qese puding vanilje

– 20 g sheqer

– 2 lugë bollgur (griz)

– 40 gr krem ​​djathi, si ai për cheesecake

Përgatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në një enë dhe përziejini mirë me një lugë derisa të bashkohen mirë.

Lëreni brumin të pushojë për 10 minuta dhe përzieni përsëri.

Skuqini petullat në një tigan të nxehur me pak vaj, për kthim më të lehtë rekomandohet t’i skuqni në një tigan më të vogël.

I shërbejmë të lyera me reçel, krem ​​çokollatë ose mjaltë dhe arra.

Ju bëftë mirë!

LEXO EDHE:

Back to top button