Një mikeshë e kryeministres italiane ka mbetur e vrarë nga të shtënat në Romë

Një mikeshë e kryeministres italiane ka mbetur e vrarë nga të shtënat në Romë

Tre persona mbetën të vrarë, ndërsa të paktën tre u plagosën nga të shtënat që ndodhën gjatë një takimi me qiramarrësit, në një kafene në Romë.

Sipas mediave italiane, 57-vjeçari ka qenë në një sërë mosmarrëveshjesh me qiramarrësit e pallatit fqinj dhe ka shfrytëzuar takimin e rregullt në një kafene si një mundësi ideale për hakmarrje.

LEXO EDHE:

Back to top button