Një viktimë dhe 115 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19


Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1665 teste, ndërsa janë regjistruar 115 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19 dhe atë: Shkup-34, Kumanovë-10, Shtip-14, Prilep-15, Tetovë-3, Strugë-13, Manastir-4,Ohër-4, Gostivar-2, Kriva Pallank-1, Radovish-1, Krushev-1, Koçan-1, Probishtip-2, Makedonski Brod-1, Pehçevë-1, Berovë-2, Vinicë-3, Dellçevë-1 dhe Sveti Nikollë-2.

Ndërkohë Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 368 pacientë të shëruar: Shkup-64, Kumanovë-74, Dibër-28, Shtip-30, Prilep-5, Tetovë-48, Strug-9, Manastir-6, Ohër-3, Kavadar-20, Gostivar-36, Gjevgjeli-1, Strumic-4, Kriva Pallank-6, Radovish-1, Koçan-4, Probishtip-1, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-3, Kratov-1, Sveti Nikollë-9, Kërçovë-12, Negotinë-1. Ndërkohë që është shënuar vetëm një viktimë dhe atë bëhet fjalë për një 76 vjeçar nga Gostivari.

LEXO EDHE:

Back to top button