Njoftimi i fundit nga ESHS, kaq qytetarë janë regjistruar deri dje

Enti Shtetëror për Statistika njofton se deri dje në orën 20.00 janë regjistruar 800.008 qytetarë, 249.500 amvisëri dhe 336.109 banesa.

- Advertisements -

Mundësinë për vetëregjistrim, deri tani, e kanë shfrytëzuar 193.168 qytetarë nga diaspora.

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në RMV, që filloi më 5 Shtator do të zgjasë deri më 30 Shtator.

LEXO EDHE:

Back to top button