Nominimet për ‘Oscars 2024’: “Oppenheimer” lë në hije hitin “Barbie” me 13 nominime

“Oppenheimer” dominon nominimet për “Oscars 2024”, pasuar nga “Poor Things” me 11 nominime, “Killers of the Flower Moon” me 10 dhe “Barbie” me tetë.

Këta filma do të garojnë edhe në kategorinë kryesore për çmimin më të mirë të filmit së bashku me “American Fiction”, “Anatomy of a Fall”, “The Holdovers”, “Maestro”, “Past Lives” dhe “The Zone of Interest”.

LEXO EDHE:

Back to top button