Nuk ka më fshehje!

Ndryshimi në platformën X vjen pasi shërbimi filloi të verifikonte përdoruesit me ndikim që nuk u regjistruan për veçoritë premium

Platforma X nuk i lejon më përdoruesit të fshehin shenjat e tyre blu të verifikimit, pavarësisht nëse kanë paguar për shërbimin premium apo jo.

Aplikacioni ka filluar të njoftojë përdoruesit se opsioni për të fshehur distinktivin e tyre X Premium së shpejti do të hiqet.

Ky ndryshim vjen menjëherë pasi X papritur filloi të shtojë një etiketë blu në llogaritë dhe influencuesit që kanë të paktën 2,500 ndjekës që paguajnë për një abonim premium.

Edhe pse Elon Musk sugjeroi që ky ndryshim duhet të jetë i përshtatshëm, disa përdorues nuk janë të kënaqur me shfaqjen e shenjës blu në llogaritë e tyre.

 

LEXO EDHE:

Back to top button