Nuredini: S’ka vend për panik, ajri është cilësor

Nuredini: S’ka vend për panik, ajri është cilësor

Për t’i qetësuar njerëzit dhe për të mësuar më shumë lidhur me cilësinë e ajrit, nëse qytetarët e Tetovës mund të flenë sonte qentë, ekskluzivisht për Alsat flet ministri i Ekologjisë Naser Nuredini.

LEXO EDHE:

Back to top button