Olimpija e Lubjanës përballet me skandal të madh

Klubi i njohur nga Sllovenia, Olimpia nga Lubjana, po përballet me një skandal. Sipas mediave sllovene, tre lojtarë të Olimpisë akuzohen për përdhunim të një vajze të mitur.

- Advertisements -

“Akuza të rënda kanë filluar të shfaqen në media në lidhje me përgatitjet në Bled.  Ne duam që të bëjmë të qartë që Olimpia dënon me forcë akte të tilla të pretenduara dhe do të ketë zero tolerancë ndaj tyre nëse vërtetohen se janë të vërteta”, thuhet nga klubi.

NK Olimpija raporton se disa lojtarë të futbollit të saj kanë shkel rregullat disiplinore të klubit, për të cilat u ndëshkuan, më saktësisht u pezulluan, në përputhje me rregulloret disiplinore.

LEXO EDHE:

Back to top button