Opozita shpalos kritika kundër Xhaferit, kundërpërgjigjen të BDI-së

Opozita shpalos kritika kundër Xhaferit, kundërpërgjigjen të BDI-së

Deputetët e VMRO-DPMNE-së gjatë fjalimeve në seancën për interpelancë kundër kreut të Kuvendit adreson kritikat e tyre në lidhje me siç thonë ata lëshimet dhe shkeljet ligjore të Xhaferit. Xhaferi i hodhi poshtë akuzat ndërsa deputetët e BDI-së i kundërpërgjigjen çdo fjalimi të opozitës.

LEXO EDHE:

Back to top button