Pagesa e inverterëve dhe vauçerëve në pikëpyetje

Pagesa e inverterëve dhe vauçerëve në pikëpyetje

Në intervistën e sotme Ministri i posa emëruar i Ekonomisë dhe punës Besar Durmishi tha se dy thirrjet publike për kondicionerët inverter dhe vauçerët e turizmit janë në diskutim se kush do i paguaj, nga që sektori energjetikës dhe sektori turizmit iu hoqën kësaj ministrie. Këto vonesa kanë shkaktuar nervozizëm tek 20 mijë qytetarët që kanë aplikuar dhe do tu takojnë vetëm 8 mijë prej tyre. Durmishi po ashtu ka kërkuar revizion për 10 vitet të fundit të këtij resori që udhëhoqi BDI-ja.

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button