Pamje nga bllokada në hyrje të Shkupit

Pamje nga bllokada në hyrje të Shkupit

Kjo është gjendja momentale në hyrje të Shkupit në lagjen e Avtokomandës, pas bllokadës nga ana e Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë.

Sipas Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë (LSM) do të lejohen për qarkullim vetëm autoambulancat, policia, ushtria dhe zjarrfikëse.

Bllokada do të zgjas deri në ora 10:00.

YouTube video

 

LEXO EDHE:

Back to top button