Para fillimit të Samitit, Petkov shpalosi qëndrimin aktual të Bullgarisë

Para fillimit të Samitit, Petkov shpalosi qëndrimin aktual të Bullgarisë

Kryeministri bullgar Kiril Petkov në një deklaratë për mediat para fillimit të samitit BE-Ballkani Perëndimor tha se qëndrimi i Bullgarisë do të mbetet i pandryshuar derisa Asambleja Kombëtare të thotë fjalën e saj.

“Sot do t’u them të gjithë shtetarëve të BE – derisa Asambleja Kombëtare të marrë një vendim, qëndrimi i Bullgarisë mbetet ashtu siç është,” tha kryeministri në dorëheqje, Kiril Petkov para samitit në Bruksel.

Petkov madje deklaroi se ai e mbajti fjalën e tij si kryeministër, sepse tha se parlamenti do ta merrte vendimin, dhe jo këshilli i ministrave.

LEXO EDHE:

Back to top button