“Pasuria nuk ka kuptim, nëse nuk punon për kombin”

“Pasuria nuk ka kuptim, nëse nuk punon për kombin”

“Pasuria nuk ka kuptim, nëse nuk jetohet për kombin”, kështu thotë Beqir Potkan, sipërmarrës në SHBA i cili në fund të viteve ’90 të shekullit të kaluar u arratis nga Shqipëria komuniste.

Ai thotë se gjatë regjimit komunist njerëzit në Shqipëri ishin si në burg, dhe jeta e vështirë pa liri dhe me rrezik për jetën e kishte shtyrë që të arratisej nga Shqipëria e atëhershme.

Por ai thotë se pavarësisht se sa i pasur sot, jeta nuk do kishte kuptim nëse nuk jetohet për kombin.
Këto deklarime z. Potka i bëri në një intervistë për Programin 200, që transmetohet sot në ora 18.00, ku flet me shumë emocion për takimin me nënën e tij pas arratisjes apo dhe për takimin me babin e tij në burg.

LEXO EDHE:

Back to top button