Pendarovski nisi fushatën: Pres fitore në zgjedhjet presidenciale

Pendarovski nisi fushatën: Pres fitore në zgjedhjet presidenciale

Kandidati për president Stevo Pendarovski pret fitore në zgjedhjet presidenciale. Ai në ditën e parë të fushatës hapi solemnisht shtabin promovues në qendër të Shkupit. Pendarovski theksoi se edhe pse ka mandat pesëvjeçar dhe qytetarët e Maqedonisë e dinë shumë mirë se për çfarë është angazhuar si president, ai ka thënë se dëshiron t’i ndajë qëndrimet e tij për çështjet aktuale me qytetarët.

“Pres që në raundin e parë sepse ka shumë kandidatë si asnjëherë më parë në historinë e Maqedonisë, mendoj se vetëm në vitin 1999 kemi pasur gjashtë kandidatë, tani ka më shumë në histori, gjithsej shtatë kandidatë. votat do të jenë të ndara në disa anë dhe nuk pres që dikush të ketë ndonjë shans për të fituar që në raundin e parë, por në raundin e dytë pres që të shkoj dhe të fitoj zgjedhjet”, tha Stevo Pendarovski, kandidat për President. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button