Për të gjithë adhuruesit e zgarës: truku i Skaradzi-t për hamburgerët të lëngshëm dhe shumë të shijshëm

Për të gjithë adhuruesit e zgarës: truku i Skaradzi-t për hamburgerët të lëngshëm dhe shumë të shijshëm

Graham Elliott, një mjeshtër i madh i kuzhinës, ka zbuluar sekretin se si të bëni një Barbecue të shkëlqyer me mish të butë dhe të lëngshëm.

Sekreti është në kubin e akullit! Graham Elliott thotë që të vendosni një kub me piper të zi në mes të hamburgerit dhe ta shtypni me gishta derisa të gatuhet. Në këtë mënyrë mishi nuk do të thahet dhe kubiku i akullit do të ndihmojë që burgeri të qëndrojë i lëngshëm dhe në formën e duhur.

Për shkak të temperaturës më të ulët, mishi do të mbetet më i lëngshëm sepse nuk do të thahet, por përsëri do të jetë i pjekur imët. Gjithashtu, Graham këshillon që nuk duhet të vendosni shumë erëza dhe qepë në përzierjen e burgerit.

LEXO EDHE:

Back to top button