Përdhosën varrezat në Resnje dhe filmuan për “Tik-Tok”, të miturit përfundojnë në polici

Policia e rajonit të Resnjes gjatë ditës së sotme, gjegjësisht rreth orës 18:30 ka zhvilluar bisedë zyrtare me tre të mitur nga Resnja, pasi të njëjtit u identifikuan në një video në Tik-Tok ku shihej se si përdhosen varrezat.

- Advertisment -

“Në prani të prindërve të tyre, është zhvilluar bisedë zyrtare me tre të mitur nga Resnja, dy të moshës 16 vjeçe dhe një 14 vjeçar, në lidhje me videon e publikuar në rrjetet sociale tik-tok, ku përdhosen varrezat e këtij qyteti”, thuhet në raportin e MPB-së.

LEXO EDHE:

Back to top button