Përmbytet Madridi, pjesa më e madhe e qytetit nën ujë

Përmbytet Madridi, pjesa më e madhe e qytetit nën ujë

Në Madrid kanë ndodhur përmbytje si pasojë e reshjeve të fuqishme dhe të dendura.

Pothuajse shumë stacione të Madridit u detyruan të mbyllen për shkak të përmbytjeve pas shirave të dendur të mërkurën.

Shiu i dendur dhe përmbytjet e shkaktuara nga stuhia e ashtuquajtur ‘Efraín’ kanë prekur pjesë të ndryshme të Spanjës ditët e fundit. Reshjet kanë përfshirë edhe kryeqytetin e Spanjës, duke përmbytur rrugë dhe stacione të shumta të metrosë në Madrid.

Megjithëse Spanja mund të mos ketë pasur reshjet e borës që ka aktualisht pjesa më e madhe e Evropës veriore, zonat qendrore dhe jugore të vendit kanë përjetuar shira të dendur, erëra shumë të forta dhe përmbytje.

 

LEXO EDHE:

Back to top button