Portokall apo mandarinë, ja cili është më i mirë për shëndetin

Portokall apo mandarinë, ja cili është më i mirë për shëndetin

Mandarina dhe portokalli mund të duken njësoj, por kjo nuk do të thotë se ata janë të njëjtë

Ndërsa portokalli vendoset në krye të familjes së agrumeve, edhe pjesëtarë të tjerë meritojnë të njëjtën vëmendje. Midis tyre është mandarina, që në fakt është një varietet kinez.

Ka disa dallime të rëndësishme mes dy frutave që do t’ju ndihmojnë t’i konsumoni edhe sipas dietës suaj:

LEXO EDHE:

Back to top button