Pritet konferencë për media e ministrit Azir Aliu, nuk përjashtohet mundësia e dorëheqjes

Pritet konferencë për media e ministrit Azir Aliu, nuk përjashtohet mundësia e dorëheqjes

Gjatë ditës së sotme ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Azir Aliu do të mbaj konferencë të jashtëzakonshme për media.

Sipas “Kanal 5”, në pres konferencën eventuale ministri Aliu mund të jap dorëheqje të parevokueshme., ndërkohë që shkaqet pritet ti elaboroj në konferencë.

Aziri në këtë funksion është që nga shkurti i vitit të kaluar.

Lajmi në përditësim…

LEXO EDHE:

Back to top button