Prokurori i shtetit është kundër zvarritjes së procedurës penale kundër Netanyahut

Prokurori i shtetit është kundër zvarritjes së procedurës penale kundër Netanyahut

Zyra tha se kundërshton kërkesën e Netanyahut për të shtyrë mbrojtjen në gjyqet kundër tij deri në mars 2025, sepse kjo do të ngrinte procedurat penale për tetë muaj, raportoi Jerusalem Post.

Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm të Izraelit tha sot se kundërshton kërkesën e kryeministrit izraelit Benjamin Netanyahu për të shtyrë procedurat penale kundër tij për shkak të luftës, pas akuzave për korrupsion dhe shpërdorim detyre.

Zyra tha se kundërshton kërkesën e Netanyahut për të shtyrë mbrojtjen në gjyqet kundër tij deri në mars 2025, sepse kjo do të ngrinte procedurat penale për tetë muaj, raportoi Jerusalem Post.

Zyra e prokurorit tha se beson se dëshmia e Netanyahut duhet të fillojë jo më vonë se pas festave hebraike në nëntor të këtij viti.

LEXO EDHE:

Back to top button