fbpx

Prokuroria kontrollon disa portale në Maqedoninë e Veriut

Prokuroria njoftoi se me urdhër të tyre, policia ka hyrë në tre kompani që hapën portale të internetit në prag të zgjedhjeve parlamentare. Uebsajtet nuk kanë pasur impresum, adresë, seli apo çmimore për reklamat politike me pagesë. Policia dyshon se partitë politike kanë paguar për t’u reklamuar në faqet që janë të reja dhe nuk kanë vizita. Jozyrtarisht, dokumentet janë konfiskuar nga ndërmarrjet ku është reklamuar VMRO-DPMNE dhe bëhet fjalë për portalet – srekja.mk, lady.mk, gradina.mk, indigo.mk, ekran.mk, visitkopje.mk, biznisvesti.mk dhe times.com. mk.

LEXO EDHE:

Back to top button