Propozim/ligji për lojrat e fatit para deputetëve

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbaj vazhdimin e seancës së 28 dhe 29. Në seancën e 28 kanë ngelur disa propozim ligje nga fusha e ekonomisë, si propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e procedurës tatimore, propozim ndryshimet e ligjit për kontribute. Në rend dite të kësaj seance janë edhe ndryshimet e Ligjit për lojërat e fatit si dhe një sërë ligjesh të tjera.

- Advertisment -

Në Kuvend sot mbledhje do të mbajnë komisionet për politikë të jashtme, për financim dhe buxhet, dhe për arsim, shkencë dhe sport, si dhe Komisioni ligjdhënës-juridik.

LEXO EDHE:

Back to top button