fbpx

Protesta në Tetovë dhe Shkup kundër rritjes së çmimit të energjisë elektrike


Në Tetovë dhe Shkup po protestohet sërish kundër rritjes së çmimit të energjisë elektrike. Më herët gjatë ditës u protestua edhe në Gostivarr. Protestuesit kërkojnë që institucionet të tërheqin vendimin për shtrenjtimin e energjisë elektrike. Deri sa ta arrijnë këtë, ata thonë se protestat nuk do të ndalojnë. Një ndër kërkesat është edhe shpërbërja e Komisionit Rregullator të Energjetikës.

LEXO EDHE:

Back to top button