Pse logoja e brendeve në rroba qëndron gjithnjë në anën e majtë?


Logoja e një marke është diçka që i bën rrobat që ju vishni të njohshme, dhe për fat të keq në kohët e sotme moderne është bërë një simbol i statusit.

Është interesante që logoja e markës është gjithmonë në anën e majtë të rrobave, dhe përjashtime janë ato shënime të mëdha në të gjithë pjesën e veshjeve.

Ndërsa ekspertët e marketingut sqarojnë se në atë vend, logoja e markës është më mbresëlënëse.

Studimet tregojnë se kur shtrëngojmë duart me dikë, së pari shikojmë anën e tyre të majtë, pasi dora jonë e djathtë mbulon atë pjesë të djathtë të gjoksit, transmeton KosovaPress.

Sipas një studimi të bërë nga Nelsen Norman Group, u arrit në përfundimin se përdoruesit i mbajnë mend markat më shumë kur logot vendosen në të majtë sesa në të djathtë.

LEXO EDHE:

Back to top button