Putin dhe Kim nënshkruajnë marrëveshje për partneritet strategjik

Putin dhe Kim nënshkruajnë marrëveshje për partneritet strategjik

Presidenti rus Vladimir Putin miratoi nënshkrimin e Marrëveshjes Gjithëpërfshirëse për Partneritet Strategjik ndërmjet Federatës Ruse dhe Republikës Popullore Demokratike të Koresë.

“Të pranohet propozimi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë, i koordinuar me organet dhe organizatat e interesuara të qeverisë federale, për të nënshkruar Marrëveshjen Gjithëpërfshirëse për Partneritet Strategjik ndërmjet Federatës Ruse dhe Republikës Popullore Demokratike të Koresë”, thuhet në dokument.

Ministria e Punëve të Jashtme ruse lejohet të bëjë ndryshime në draftin e saj që nuk janë thelbësore gjatë negociatave për nënshkrimin e Marrëveshjes, sipas agjencisë.

LEXO EDHE:

Back to top button