Qeveria shqyrton propozimin e KSI-së për kafenetë

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot me propozim të Komisionit për Sëmundje Ngjitëse duhet të vendosë nëse duhet të ketë kufizime shtesë për kafenetë dhe objektet gastronomike.

- Advertisment -

Sipas propozimit, kafenetë dhe objektet gastronomike duhet të mbarojnë me punë në ora 21:00 në vend të 23:00 që është tani.

LEXO EDHE:

Back to top button