Qeveria sot do të mbajë seancë konstituive


Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot në mesditë në sallën solemne do ta mbajë mbledhjen e parë konstituive.

Në mbledhjen e parë konstituive pritet të shqyrtohen propozimet për përcaktimin e zëvendësve të Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, propozimet për emërimin e kryetarëve dhe anëtarëve të komisioneve themelore të Qeverisë, si dhe propozimet për emërimin e kryetarëve dhe anëtarëve të komisioneve të posaçme.

LEXO EDHE:

Back to top button