QMK: Janë shuar 19 zjarre në ambient të hapur

QMK: Janë shuar 19 zjarre në ambient të hapur

Qendra për Menaxhim me Kriza (QMK) njofton se ditën e djeshme ka pasur 19 zjarre në ambiente të hapura dhe të gjitha janë shuar nga ekipet zjarrfikëse. Zjarret e shuara kanë qenë në Shkup, Tetovë, Prilep, Ohër, Strugë, Kumanovë dhe vende tjera.

LEXO EDHE:

Back to top button