QMK: Janë shuar të gjithë zjarret e djeshme

QMK: Janë shuar të gjithë zjarret e djeshme

20 zjarret në ambiente të hapura janë shuar, njoftoi Qendra për Menaxhimin e Krizave (QMK).

Siç njoftoi QMK, zjarr ka pasur në Komunën e Dojranit dhe në Komunën Bogdanc, zona “Stara Karaula Dopçeli” (ku digjej një pyll i ulët dhe i përzier), ku ekipet e zjarrfikësve ndodhet në terren dhe po kontrollojnë çdo gjë të mundshme.

Zjarr ka pasur në Komunën e Strumicës – fshati Saraj, komuna Gazi Baba, 2 vende “Kamnik” drejt vendbanimit “Zhelezara” dhe rruga “Zenden Xhemail” afër tregut Kvantashki, Komunën Studeniçan, 2 vende , fshati Koliçan dhe fshati Morane, Komunën Saraj, fshati Lubin, Komunën e Strugës, 2 vende dhe zjarre të tjera.

Gjithashtu bimë të ulëta janë djegur në Komunat e Zhelinës dhe Dollnenit, dhe pylli me kërcell të ulët në Komunën e Likovës, mbi fshatin Nikushtak.

LEXO EDHE:

Back to top button