Raportime të rreme për bomba në të gjithë Kroacinë

Raportime të rreme për bomba në të gjithë Kroacinë

Raportimet për bomba në disa qytete kroate, Zagreb, Labin, Poreç, Karlovac, Varazhdin, Shibenik, Gospiq, janë të rreme, kanë konfirmuar autoritetet.

Emailet me raportime për bomba në gjykata, qendra tregtare dhe gjoja në qeveri janë marrë mëngjesin e sotëm dhe punonjësit në të gjitha institucionet që kanë marrë kërcënimin janë evakuuar.

Policia e Istrias njoftoi se në lokacionet në Labin dhe Poreç, nga inspektimi nuk janë konfirmuar pretendimet për mjet shpërthyes.

Mëngjesin e sotëm, dyqanet në Arena Center kanë marrë njoftim për një bombë të vendosur, është bërë e ditur në faqen e qendrës në Facebook.

Policia e Karlovacit konfirmoi gjithashtu se kërcënimi me bombë i bërë në Gjykatën e Qarkut atje ishte i rremë.

Raportet e rreme, u konfirmua, arritën edhe në Gjykatën e Qarkut në Varazhdin, dhe e njëjta u vërtetua nga kontrollet në Shibenik dhe Gospiq.

Raportimet për bomba të vendosura mbërritën mëngjesin e sotëm pothuajse në të gjitha gjykatat në Kroaci.

“Dy administratat e mbetura policore: Krapina-Zagorje dhe Pozhega-Sllavoni” njoftuan se MPB-ja ka marrë një informatë anonime për gjoja të vendosura mjete shpërthyese në objektet/ndërtesat e organeve të drejtësisë.

Ata deklaruan se organet gjyqësore në të gjithë Kroacinë ishin të mbuluara nga informacione anonime, raportojnë mediat kroate.

LEXO EDHE:

Back to top button