Rasti 14-vjeçarja- Caktohet masa e paraburgimit për të dyshuarin kryesor për vrasje që ndodhet në arrati

Rasti 14-vjeçarja- Caktohet masa e paraburgimit për të dyshuarin kryesor për vrasje që ndodhet në arrati

Për të dyshuarin i cili ndodhet në arrati, me procedurë urgjente është lëshuar Urdhri për kryerjen e hetimeve për vepra penale – Rrëmbim nga neni 141 dhe Vrasje nga neni 123 i Kodit Penal. Prokurori publik ka dorëzuar propozim në Gjykatën Themelore Penale Shkup për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të dyshuarit. Gjykata ka pranuar propozimin dhe ka nxjerrë vendim me të cilin masa e paraburgimit do të fillojë të zbatohet menjëherë pas zbulimit dhe heqjes së lirisë.

LEXO EDHE:

Back to top button