Refuzohet padia e Nedelkovës kundër Kiro Zdravev dhe dy anëtarëve tjerë të Këshillit Gjyqësor

Prokuroria Themelore Publike ka hedhur poshtë padinë penale të gjykatëses nga Gjykata Supreme, Lidija Nedellkova kundër kryetarit të Këshillit Gjyqësorë, Kiro Zdravev dhe dy anëtarëve tjerë të Këshillit. Gjykatësja  Nedellkova akuzonte kreun e Këshillit Gjyqësorë dhe dy anëtarë tjerë për keqpërdorim të detyrës.

 

LEXO EDHE:

Back to top button