Regjim i veçantë i komunikacionit në qendër të Shkupit

Regjim i veçantë i komunikacionit në qendër të Shkupit

Për shkak të mbajtjes së një gare demonstrative me biçikleta, rolers, skuter, garë për fëmijë, si dhe një garë prindërish me karroca bebesh, me titull “Drejt vozisni, vozitni shëndetshëm” sot nga ora 11:00 deri në orën 12:00 në qendër të Shkupit do të ketë një regjim të veçantë të qarkullimit nëpër rrugët ku do të lëvizin pjesëmarrësit e garës.

LEXO EDHE:

Back to top button