Regjistrohen 408 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse


Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 408 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë tek të gjithë qytetarët që të respektojnë dhe zbatojnë rekomandimet e miratuara nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button