Regjistrohen 549 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (27/28.12.2020) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar gjithsejtë 549 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button