Rekord Guinness për puthjen më të gjatë nën ujë

Rekord Guinness për puthjen më të gjatë nën ujë

Është regjistruar rekordi më i ri në librin e rekordeve Guinness për puthjen më të gjatë nën ujë, që u arrit nga një çift. Puthja e tyre zgjati plotë katër minuta e gjashtë sekonda kur 40-vjeçari Beth Neale nga Afrika e Jugut dhe e fejuara e tij 33-vjeçe Miles Cloutier nga Kanadaja, nuk e patën edhe aq problem ta arrijnë këtë brenda një pishine në Maldive. Rekordi i mëparshëm ishte tre minuta e 24 sekonda, që ishte arritur nga Fucarino dhe Lazzaian, që u thye pas 13 viteve. Dyshja që arritën rekordin e ri ishin takuar pesë vite më parë. Neale tha se deshi të sfidohet për të inspiruar të tjerët, që çiftet e reja të ndajnë dashurinë e madhe për botën nënujore.

 

LEXO EDHE:

Back to top button