Riat Alii emërohet kryeshef i SPB-së në Tetovë

Riat Alii emërohet kryeshef i SPB-së në Tetovë

Riat Alii, është emëruar ushtrues detyre kryeshef i Sektorit të Punëve të Brendshme në Tetovë. Alii ka përvojë 20 vjeçare në Polici, fillimisht si pjesë e uniformës, ndërsa më vonë edhe si inspektor në antidrogë, dhe së fundmi si inspektor i lartë në sektorin e krimeve të përgjithshme.

Riat Alii, vjen në këtë pozitë të cilën deri më tani e ka mbajtur Shefik Bajrami, që kur u emërua në dhjetor të vitit të kaluar. Rijat Alii merr detyrën me vendim të Ministrit të Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, ndërsa paraprakisht ishte këshilltar i lartë i tij në Qeverinë teknike. Riat Alii sot mori detyrën nga paraardhësi i tij.

LEXO EDHE:

Back to top button