“Rruga drejt”, debat për regjistrimin e popullsisë

Regjistrimi i popullsisë është temë edhe në debatin e sontëm në emisionin Rruga Drejt, kuy të ftuar janë zv.drejtori i Entit për Statistikë Hilmi Selami, Muhedin Brava nga Aleanca për Shqiptarët dhe Ivanka Vasilevska  nga VMRO DPMNE-ja. Numri dy i Entit Selami tha se regjistrimi do të jetë i suksesshëm ndërsa i njëjti mund të rrezikohet vetëm nga përkeqësimi eventual i pandemisë ose bojkotimi i VMRO-së.

LEXO EDHE:

Back to top button