Sa është përgatitur MPB-ja që dikujt t’i ndaloj hyrjen në vend? Kjo është përgjigjja e Spasovskit

Sa është përgatitur MPB-ja që dikujt t’i ndaloj hyrjen në vend? Kjo është përgjigjja e Spasovskit

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) nuk do të lejoj hyrjen në territorin e Maqedonisë personave të cilët nuk do ta respektojnë shtetin dhe popullin, kështu u shpreh në “360 Gradë”, ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski. I pyetur nëse MPB-ja është e gatshme që dikujt të mos i lejoj hyrjen në vendin tonë, Spasovski thotë:

“Po, është e përgatitur që të ndaloj secilin që nuk do të respektoj këtë shtet dhe këtë popull…nëse bëhet fjalë për shënim të përvjetorit, kjo duhet të bëhet me dinjitet, dhe nderi dhe respekti ndaj atij kolosi duhet të jetë nga të gjithë”, deklaroi, Oliver Spasovski, ministër i Brendshëm. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button