Sanksionohen 139 vozitës, 31 për tejkalim të shpejtësisë

Gjatë ditës së djeshme (19.02.2021) Ministria për Punë të Brendshme ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik, me çrrastë vetëm në territorin e Qytetit të Shkupit ka shqiptuar 139 gjoba, dhe atë: 8 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 31 për tejkalim të shpejtësisë, 2 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 2 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, 5 për kalim në të kuqe në semafor, 12 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 3 për mosmbajtje të rripit të sigurisë dhe 46 për parkim të parregullt.

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button