Seanca të tre komisioneve të Kuvendit

Në Kuvend sot seanca do të mbajnë Komisioni për Shëndetësi, Komisioni për Çështje Evropiane dhe Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji. Në rend dite të Komisionit për Shëndetësi është Ligji për Shëndet Publik, Ligjin për sigurinë e prodhimeve kozmetike dhe Ligji për inspeksion sanitar. Ndërkohë anëtarët e Komisionit për Çështje Evropiane do të debatojnë për Propozim-Ligjin për zhvillim, prodhimin dhe qarkullimin e mallrave ushtarake, Propozim Ligji për lobim, të gjitha në lexim të parë. Komisioni për Transport dhe Lidhje do të shqyrtoj ndryshimet e Ligjit për lundrim të brendshëm.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button