Sejdini: Të respektojmë masat shëndetësore

Jemi të lumtur dhe e gjithë zemra ju urojë të gjithë futbollistëve të Maqedonisë së Veriut për rezultatin historic. Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut tregoi forcë të jashtëzakonshme dhe e meritojë eptitein – heronjët sportive.

- Advertisment -

Futbollistët, stafi teknik dhe të gjithë në FFM dhe mediumet, më shumë dëshirojnë që të ndajnë gëzimin me tifozët dhe bashkëqytetarët tanë.

Mirëpo në kohën e pandemisë, duhet të respektojmë masat për mbrojtje të shëndetit dhe kërkojë nga ju që të jemi më përgjegjës.

Ky është moment i gëzimit të madh, mirëpo jam I bindur se do të kemi edhe shumë momente të tilla në të cilat së bashku do të festojmë.

Të respektojmë masat të institucioneve shëndetësore për të mirët e të gjithëve.

Kemi edhe 2 ndeshje për disa ditë dhe është me rëndësi që të kursejmë edhe heronjët tanë.

Shihemi në Kampionatin Evropian.

LEXO EDHE:

Back to top button