Sekreti i bluzës së shefit të Facebook-ut: Ja pse ai vishet gjithmonë gri

Legjendar Steve Jobs gjithashtu ndoqi rregulla të ngjashme të modës. Ai njihej për xhinset e tij dhe bluzën e zezë që mbante gjithmonë, e cila ishte uniforma e tij.

Unë dua të thjeshtoj jetën time. Çdo ditë më duhet të marr vendime shumë të rëndësishme dhe kështu përpiqem të heq qafe ato të parëndësishmet, tha në vitin 2014 kreu i “Facebook”, Mark Zuckerberg. Kjo ishte vetëm një pjesë e përgjigjes rreth këmishës së tij ikonë gri. Domethënë, Zuckerberg që në fillimet e Facebook-ut vishej njësoj, gjegjësisht ka kombinuar një bluzë gri me pantallona dhe atlete.

“Edhe vendimet në dukje të parëndësishme, si çfarë të veshësh apo çfarë të hamë për mëngjes, të marrin kohën dhe energjinë që mund t’i kushtohet çështjeve më të rëndësishme”, tha ai, duke shtuar se ai nuk vesh vetëm një bluzë, por ka disa në dollapi i tij.

 

 

 

Dhjetë vjet më vonë, bluza gri është ende pjesë e deklaratës së tij të modës. Ndonjëherë ai vesh edhe një kostum, këmishë apo xhup, por kjo ndodh në raste të rralla.

Meqë ra fjala, bëhet fjalë për një bluzë të markës “Brunello Cucinelli”, e cila kushton deri në 300 dollarë, shkruan “Wmagazine”.

Legjendar Steve Jobs gjithashtu ndoqi rregulla të ngjashme të modës. Ai njihej për xhinset e tij dhe bluzën e zezë që mbante gjithmonë, e cila ishte uniforma e tij. Jobs besonte gjithashtu se energjia dhe kreativiteti nuk duhet të shpenzohen në vendime të parëndësishme, në atë masë që ai sugjeroi që punonjësit e Apple të mbanin gjithmonë të njëjtat rroba.

 

LEXO EDHE:

Back to top button