Setien: Zhgënjim i madh dhe humbje poshtëruese


Kike Setien, trajneri i Barcelonës, pas humbjes 8:2 të Barcelonës nga Bajern Munihu, e ka cilësuar të dhimbshme, poshtëruese e gjithçka tjetër këtë humbje të skuadrës së tij.

“Vërtetë e dhimbshme. Zhgënjim i madh. Barcelona është një klub i madh. Kjo bën dëm dhe diçka me siguri do të ndryshojë. Është shumë herët të mendoj nëse do të vazhdoj apo jo, kjo nuk varet nga unë, do të ketë reflektim duke pasur parasysh rëndësinë që ka për Barcelonën një humbje kaq poshtëruese,“ ka deklaruar Setien.

LEXO EDHE:

Back to top button