“Shazam” mori një veçori të dobishme – aktivizohet lehtë dhe ndihmon shumë

"Shazam" mori një veçori të dobishme - aktivizohet lehtë dhe ndihmon shumë

Deri më tani, ju nuk mund të përdorni Shazam për të gjetur një këngë që luanit në kufje, ajo duhej të vinte nga jashtë që aplikacioni ta dëgjonte dhe më pas ta njihte dhe t’ju njoftonte se cila ishte kënga.

Nëse keni versionin më të fundit të aplikacionit Shazam ose nëse keni një iPhone me iOS 17.3, tani mund të gjeni një këngë që ju pëlqen dhe e keni dëgjuar ndërsa mbani kufje. Ja se si ta aktivizoni atë opsion.

– Për përdoruesit e iOS, duhet të shkoni te Settings > Control Center, më pas të shtoni Njohjen e Muzikës. (Cilësimet > Qendra e kontrollit, Njohja e muzikës).

-Për Android, gjithçka duhet të jetë e paracaktuar, kështu që thjesht zgjidhni opsionin Tap to Shazam kur rrëshqitni nga lart e ekranit. Nëse nuk e keni këtë opsion, shkoni te aplikacioni Shazam > Cilësimet dhe aktivizojeni.

LEXO EDHE:

Back to top button