SHBA, këngëtari Michael Jackson vdiq me 500 milionë dollarë borxh

SHBA, këngëtari Michael Jackson vdiq me 500 milionë dollarë borxh

Michael Jackson kishte më shumë se 500 milionë dollarë borxh kur vdiq në vitin 2009, pretendojnë dokumentet e reja të gjykatës.

Mbreti i Pop-it ishte në një krizë të thellë financiare kur vdiq në moshën 50-vjeçare, sipas një peticioni që ekzekutorët e pasurisë së tij depozituan në Gjykatën e Lartë të Qarkut të Los Anxhelosit.

“Në kohën e vdekjes së Michael Jackson, asetet më të rëndësishme të tij ishin subjekt i më shumë se 500 milionë dollarëve të borxhit dhe pretendimeve të kreditorëve, me një pjesë të borxhit që grumbullohej interes me norma interesi jashtëzakonisht të larta dhe një pjesë e borxhit në mospagim,” thuhej në dosje.

Deklarata kërkon që paratë nga pasuria e Jackson të përdoren për të rimbursuar avokatët e ekzekutorëve për shërbimet ligjore dhe shpenzimet e tjera.

LEXO EDHE:

Back to top button