Shenjat e horoskopit që nuk janë xhelozë: Kanë besim të plotë

Shenjat e horoskopit që nuk janë xheloze thjesht nuk dinë si të jenë. Ata nuk e kanë këtë ndjenjë të zhvilluar vetëm sepse janë të sigurt në vetvete ose nuk duan të torturojnë veten

Ka vërtet njerëz që nuk janë xhelozë, ose të paktën rrallë do ta shfaqin këtë. Arsyeja për këtë është se ata janë pajtuar me veten dhe zgjedhjet e tyre, kanë pak pasiguri ose jeta e tyre është e mbushur me interesa të ndryshme dhe njerëz që i duan dhe kujdesen për ta. Ata thjesht nuk duan të shqetësohen me ato pyetje se ku shkon partneri i tyre, dhe veçanërisht me kë janë dhe çfarë po bëjnë. Përveç kësaj, pse do të humbnin kohën e tyre duke qëndruar në një marrëdhënie me dikë që nuk është i dashuruar me ta?

Bricjapi
Bricjapët kanë aq shumë në mendjen e tyre, saqë vështirë se u intereson nëse partneri i tyre është besnik apo jo. Ata gjithashtu e dinë se të kesh miq të seksit të kundërt nuk do të thotë menjëherë të tradhtosh ose diçka të keqe. Sipas tyre, xhelozia përfaqëson pasiguri dhe nëse nuk mund të jeni të sigurt për veten dhe partnerin tuaj, atëherë ky është problemi juaj. Megjithatë, nëse diçka e tmerrshme ndodh ose gjërat shkojnë keq, ata do të largohen me dinjitet.

Shigjetari
Që nga momenti kur zgjohen deri në momentin që bien në gjumë, Shigjetarët shijojnë jetën. Xhelozia është problem për ta kur duhet të largohen nga momenti që po shijojnë dhe të kënaqen me mendime që vetëm do t’ua hanë shpirtin dhe sigurisht që nuk duan ta bëjnë këtë. Do të ishte e çuditshme të qëndroni në një marrëdhënie kur emocionet negative zëvendësojnë dashurinë, eksitimin dhe energjinë pozitive. Kjo shenjë nuk ka lindur për të vuajtur.

Ujori
Ujorët janë të pavarur dhe të thjeshtë. Dihet se ata kanë shumë miq, mes tyre edhe ish-et e tij, ndaj nuk janë aspak xhelozë. Ata nuk do të kontrollojnë askënd dhe do të besojnë gjithçka që u thotë partneri sepse edhe ai është i sinqertë. Në fund të fundit, për ta nuk ka asnjë shpjegim logjik për të torturuar dikë dhe për të krijuar një skenar në kokën e tyre. Gjithçka është e thjeshtë me ta: A duam të jemi bashkë? Po! Nuk duam? Le të shkojë secili në rrugën e tij.

LEXO EDHE:

Back to top button