Shevçenko mohon incidentin në zhveshtoren e Ukrainës

Një pjesë e mediumeve kanë shkruar për një konflikt në mes dy futbollistëve të Ukrainës në zhveshtore, pas disfatës nga Holanda me 2-3. Mirëpo trajneri Andrij Shevçenko hejdh posht këto informata duke I cilësuar si spekullime.

- Advertisements -

“Ata janë spekullime dhe të pabaza. Kemi atmosferë të shkëlqyeshme. Nuk e di nga vijnë ato info, mirëpo ekipi ukrainas është i hapur për të gjithë, kush dëshiron , le të vjen. Kemi intervista për çdo ditë dhe nuk jemi të mbyllur. Dyert janë të hapur ër përgatitjet, pasi që nuk kemi se çka të fshehim. Janë qesharake të gjithë informtat që kanë dalë kohëve të fundit, andaj përsëris, kemi shumë mirëkuptim dhe kemi atmosferë të mirë, ndërsa djelmoshat japin gjithçka vetja,” tha mes tjerash Shevçenko.

“Incidenti” është inicuar në mes Marlosit dhe Jarmolenkos.

LEXO EDHE:

Back to top button